افتتاح کلینیک مشاوره و آموزش شیردهی و کلینیک مادران باردار پرخطر در کلینیک تخصصی احمدیه توسط معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۱/۲۱ ۰۸:۵۴ | تعداد بازدید: 52

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از افتتاح کلینیک مشاوره و آموزش شیردهی و کلینیک مادران باردار پرخطر در کلینیک تخصصی احمدیه خبر داد.

دکتر علی ایزدی در حاشیه مراسم افتتاحیه این کلینیک گفت: غربالگری و تشکیل پرونده مادران باردار پرخطر، مراقبت‌های ویژه تخصصی بارداری، آگاه کردن مادر از شرایط پرخطر و آموزش نحوه خود‌مراقبتی، ویزیت اورژانس و برگزاری دوره‌های آموزش مادران باردار از جمله فعالیت‌های کلینیک مادران باردار پرخطر می‌باشد.

وی افزود: آموزش مراقبت آغوشی و آموزش شیردهی نوزادان نارس، برگزاری دوره‌های عمومی آموزش شیردهی، پیگیری و مشاوره تلفنی وضعیت شیردهی مادر و وزن‌گیری نوزاد نیز از فعالیت‌های کلینیک مشاوره و آموزش شیردهی می‌باشد.

دکتر ایزدی بیان‌داشت: ارتقاء سلامت مادر و نوزاد و کاهش عوارض مادری و نوزادی در بارداری و پس از زایمان از اهداف افتتاح این کلینیک‌ها است.

تصاویر خبر