مراسم گرامیداشت روز علوم آزمایشگاه در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد

اهدا مبلغ 60 میلیون ریال به هموطنان سیل زده توسط مسئولین فنی و پرسنل آزمایشگاه های خصوصی و دولتی

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۲/۱۶ ۱۰:۱۲ | تعداد بازدید: 26

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به مناسبت بزرگداشت سالروز حکیم جرجانی و روز آزمایشگاه، همایشی در روز شنبه 14 اردیبهشت ماه 1398با حضور جمعی از مسئولین و معاونین دانشگاه برگزار شد.دکتر محمدرضا بهروز در گفتگو با روابط عمومی معاونت درمان بیان کرد : روز آزمایشگاه با نام حکیم جرجانی شناخته میشود و یادآور خدمات بسیار ارزشمند انجام شده در این راستا میباشد.معاون درمان در ادامه گفت: در واقع مقدمه هر کار، یک کار تحقیقی، یک نگاه علمی و یافتن راهکارها و نشانه‌هایی است که بتواند یک نتیجه علمی داشته باشد و می‌توان گفت همه امور در زندگی فردی، علمی و دانشگاهی با یک نظم آزمایشگاهی و تحقیقی صورت می‌گیرد. نگاه علمی به آزمایشگاه‌ها می‌تواند سرمنشأ یک علم باشد و به نظر می‌رسد آزمایشگاه پایه علمی مستقل دارد.وی در پایان ازاقدام خیرخواهانه و پسندیده مسئولین فنی و پرسنل آزمایشگاه های خصوصی و دولتی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در رابطه با کمک به مناطق سیل زده گلستان تقدیر کرد و از درگاه خداتوند منان برای آنان توفیق روزافزون را خواستار شد. گفتنی است در پایان این مراسم از افراد برتر در حوزه آزمایشگاه ها تقدیر بعمل آمد.