در راستای ارتقای کیفیت مراقبت های پرستاری جلسه کارگروه اتاق فکر پرستاری برگزار شد

اولین جلسه کارگروه اتاق فکر پرستاری

تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۱/۰۷ ۱۱:۲۵ | تعداد بازدید: 62
جلسه کارگروه اتاق فکر پرستاری

اولین جلسه کارگروه اتاق فکر پرستاری در سالن اجتماعات ستاد دانشگاه برگزار شد. به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه : هدف این کار گروه ارتقای کیفیت مراقبتهای پرستاری، به روز رسانی سطح دانش و مهارت پرستاران، پیگیری چالش های پرستاری در بالین و جامعه، تسهیلات رفاهی، فرهنگی و ورزشی، بازبینی وتدوین نظام تشویق واخطار، ایجاد انگیزه، تعیین نقش پرستار در نظام سلامت جامعه و... می باشد. اعظم کمالی مدیر اداره پرستاری در گفتگو با روابط عمومی معاونت درمان اظهار کرد : این جلسه برای اولین بار با حضور اساتید هیئت علمی، پیشکسوتان پرستاری و پرستاران ارشد شاغل در بیمارستانها برگزار گردید.. وی در ادامه تصریح کرد : در این جلسه پس از بارش افکار و ارائه نظرات اعضا، اولویتهای چالش پرستاری موجود در بیمارستانها مطرح شد و موضوعاتی که عمومیت بیشتری برخوردار بود به عنوان اولویت برای شروع فعالیت کارگروه مشخص گردید سپس اعضا در غالب سه گروه با حوزه فعالیت آموزشی، پژوهشی و بالینی درمانی آغاز به کار کرد. کمالی در پایان افزود : گزارش ماهانه اقدامات هر گروه به صورت ماهانه به اداره پرستاری اعلام میشود و جلسات کارگروه بصورت دوماهه برگزار خواهد شد.