معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان :

دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در مسیر توسعه زیر ساخت های فیزیکی/تشکل صنفی پرستاران، تشکلی زنده و پویا است

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۰/۱۴ ۱۴:۲۴ | تعداد بازدید: 19

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان تربت حیدریه در دیدار با اعضای هیئت مدیره نظام پرستاری و کارکنان اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ضمن تبریک فرا رسیدن ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار گفت: تشکل صنفی پرستاران تربت حیدریه، با داشتن تعامل و استمرار ارتباطات خود، تشکلی زنده و پویا میباشد.

به گزارش روابط عمومی، مهندس علی رستمی گفت : در حال حاضر جمهوری اسلامی ایران در حوزه سلامت جزء کشورهای مطرح در جهان می باشد، که به لحاظ نیروی انسانی متخصص دارای ظرفیت های زیادی است.

اوگفت : رویکرد ما نسبت به انجمن های صنفی مثبت است و ما معتقد هستیم مطالبات و درخواست ها را بایستی از طریق نظام های صنفی دریافت کنیم و پیگیر مطالبات باشیم.

فرماندار شهرستان با بیان این موضوع که "دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در مسیر توسعه زیر ساخت های فیزیکی " حرکت درستی دارد، گفت:  بهره برداری از بیمارستان امام حسین (ع)  بعنوان یکی از مجهزترین بیمارستان های شرق کشور،کلینیک تخصصی احمدیه، اورژانس بیمارستان آموزشی ، درمانی نهم دی و ... از رویدادهای قابل توجه در حوزه بهداشت و درمان شهرستان می باشد.