مراسم گرامیداشت" روز پرستار "در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار گردید

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۰/۱۲ ۱۰:۱۵ | تعداد بازدید: 29

مراسم گرامیداشت "روز پرستار" در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با حضور ریاست، معاونین، مدیران دانشگاه، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، نماینده مردم شهرستان های تربت حیدریه، مه ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی و جمعی از پرستاران شب گذشته برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بیان کرد: این روز فرصتی است  برای توجه و قدردانی از زحمات، ایثار و فداکاری پرستاران پرتلاش که خدمات عظیمی ارائه میکنند. دکتر سعیدرضا قنبری زاده گفت: امروزه در دنیا پرستاری، نه یک حرفه بلکه علمی برپایه استانداردهای نهادینه شده در مسیر تامین سلامت جامعه می باشد.

اوگفت: پرستاران پیشروان سلامت جامعه هستند و رسالت پرستاری تنها حفظ و مراقبت از بیمار نمی باشد، بلکه مراقبت از جامعه در برابر بیماری ها است و در کلام آخر پرستاران بهترین افراد برای توسعه جامعه سالم هستند.

نماینده مردم شهرستان های تربت حیدریه، زاوه و مه ولات در مجلس شورای اسلامی از دیگر سخنرانان این مراسم ضمن اشاره به این موضوع که حوزه بهداشت و درمان تربت حیدریه در حاضر به یک میلیون نفر ارائه خدمات می نماید،گفت: این حجم از ارائه خدمات با توجه به شاخص های موجود، 5 برابر ظرفیت است که  حاکی از زحمات زیاد کارکنان این حوزه می باشد و درخور قدردانی و ستایش می باشد.

دکتر سعید باستانی افزود: دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در آستانه تغییرات شگرفی است و در آینده ای نزدیک بعنوان قطب بهداشت و درمان منطقه شناخته خواهد شد، کما اینکه در 60  سال گذشته تاکنون تعداد تخت های بیمارستانی 250 تخت بوده است که با بهره برداری از بیمارستان امام حسین (ع) این تعداد به 400 تخت خواهد رسید و قطعا رویداد تاثیر گذاری در ارتقاء و حفظ سلامت منطقه خواهد بود.

اجرای موسیقی،تئاتر و تقدیر از پرستاران نمونه شاغل در شهرستان های تربت حیدریه، مه ولات و وزاوه از دیگر برنامه های این مراسم بوده است

تصاویر خبر