معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از کمک یک میلیارد ریالی بانوی نیکوکار به بیمارستان آموزشی درمانی نهم دی تربت حیدریه خبرداد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۹/۱۹ ۰۸:۲۲ | تعداد بازدید: 26

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: خانم بتول سلطانی از خیرین حوزۀ سلامت مبلغ یک میلیارد ریال را جهت خرید تجهیزات پزشکی به بیمارستان آموزشی درمانی نهم دی تربت حیدریه اهدا نمود.

دکتر علی ایزدی ضمن قدردانی از این ایثار ماندگار افزود: مبلغ اهدایی این خیر گرانقدر صرف خرید تجهیزاتی از جمله مانیتورینگ، ساکشن، پالس‌اکسی متر و تشک طبی شده که به بیمارستان آموزشی درمانی نهم دی تحویل خواهد شد.

وی همراهی خیرین را یکی از جلوه‌های ماندگار عزم همگانی در توسعه سلامت به‌ویژه مقابله با بیماری کرونا برشمرد و اظهار داشت: خیرین حوزۀ سلامت بازوی قوی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در مسیر توسعۀ عادلانه خدمات سلامت هستند و امیدواریم با تداوم این همراهی‌ها شاهد اتفاقات بزرگی در سلامت منطقه باشیم.