پیام تبریک معاون درمان به مناسبت ولادت باسعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار

پیام تبریک معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به مناسبت ولادت باسعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۹/۳۰ ۰۹:۰۴ | تعداد بازدید: 83

پیامبر اکرم (ص):
کسی که برای برای برآوردن نیاز بیماری تلاش کند ، خواه نیاز او برآورده شود یانه ، همانند روزی که از مادر متولد شده است از گناهان پاک می شود.
:
در سالروز ولادت با سعادت تجسم ایثار حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار ، تلاشگری و سخت کوشی تمام فعالان عرصه سلامت به ویژه پرستاران بزرگوار را گرامی می دارم.
روز پرستار روز جلوه فداکاری عزیزانی است، که زندگی و سرمایه عمرشان را به کار می گیرند تا بتوانند سلامت را برای بیماران و جامعه به ارمغان آورند.

بزرگوارانی که زینب گونه آسایش را از کف می نهند تا آرامش ببخشند و تمام هستی خود را برای آرامش و آسایش دردمندان نثار می‌کنند. با تبریک این روز عزیز به همکاران سخت کوش پرستار که در تمام ایام سال در تعطیلات و مناسبتهای خاص و در این ایام کرونائی جان بر کف دست در خدمت خلقند ،جا دارد صمیمانه از تلاشهای مستمر عزیزان پرستار در راستای رفع درد و رنج بیماران و مددجویان تشکر و سپاسگزاری نمایم.
:
در پایان با یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت ، برای مبتلایان به کرونا که در راه خدمت گرفتار و بستری هستند شفای عاجل از درگاه ایزد منان مسئلت می نمایم.

دکترعلی ایزدی
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه