کلینیک تخصصی احمدیه کلینیک نمونه سال ۱۴۰۰ استان خراسان رضوی شد

از طرف اداره کل بیمه سلامت استان: کلینیک تخصصی احمدیه کلینیک نمونه سال ۱400 استان خراسان رضوی

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۶/۲۳ ۱۰:۳۲ | تعداد بازدید: 14

از طرف اداره کل بیمه سلامت خراسان رضوی، کلینیک تخصصی احمدیه کلینیک نمونه سال 1400 و دکتر محمد علی ابوئی مهریزی به عنوان پزشک نمونه سال 1400 استان خراسان رضوی انتخاب شدند.

دکتر علی ایزدی  معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه انتخاب کلینیک تخصصی احمدیه بعنوان کلینیک نمونه سال 1400 به همکاران این مجموعه تبریک عرض نمود.واین انتخاب شایسته را مرهون زحمات شبانه روزی پرسنل زحمت کش این کلینیک دانست و کسب این عنوان را برگ زرینی در دفتر افتخارات مجموعه دانشگاه علوم پزشکی عنوان نمود.

در متن لوح تقدیر دکتر علیرضا رمزی مدیر کل بیمه سلامت استان خراسان رضوی آمده است:

یکم شهریورماه، مقارن با فرخنده زادروز طبیب نام آور جهان، حکیم ابوعلی سیناست، همان روز پرفروزی که در تقویم ایران اسلامی با هدف بزرگداشت و ارج نهادن به مساعی آسمانی پزشکان خدوم، به نیکی " روز پزشک " نامیده شده است و به راستی پزشکان و طبیبان معزز و برجسته، ناجیان سپید پوش زمینی هستند که شجاعانه و دلاورانه پای قسم خود ایستاده و صبورانه و متعهدانه تلاش نموده اند تا زندگی از نفس نیفتد.

اینجانب این روز فرخنده را تبریک عرض نموده و از همت و خدمات ارزنده آن کلینیک ویژه محترم به ویژه در زمان همه گیری کرونا که مجاهدانه برای کاهش آلام و التیام و درمان هموطنان عزیزمان، قامت برافراخته اید به عنوان " کلینیک ویژه نمونه سال 1400 " تشکرو قدردانی می نمایم و این لوح تقدیر را به پیشگاه پرمهرتان تقدیم می‌دارم. توفیق روز افزونتان را از خداوند متعال خواستارم.

لازم به ذکر است، دکتر محمد علی ابوئی مهریزی نیز به عنوان پزشک نمونه سال 1400 استان خراسان رضوی انتخاب شد.