توسط یک خیر صورت گرفت

اهدای یک‌دستگاه مخزن اکسیژن مایع با ظرفیت ۱0 هزار کیلوگرم به بیمارستان امام رضا (ع) مه‌ولات

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۷/۱۴ ۱۳:۳۹ | تعداد بازدید: 10

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه از اهداء یک‌دستگاه مخزن اکسیژن مایع با ظرفیت 10 هزار کیلوگرم به ارزش بیش از 10 میلیارد ریال توسط خیر نیک‌اندیش برای بیمارستان 32 تخت‌خوابی امام رضا (ع) شهرستان مه‌ولات خبر داد.

دکتر علی ایزدی با اعلام این خبر گفت: طبق قرارداد خرید با شرکت مربوطه، تا نیمۀ آبان‌ماه سال‌جاری این مخزن اکسیژن نصب و برای استفاده بیماران راه‌اندازی می‌شود.

وی افزود: اکسیژن یکی از حیاتی‌ترین اقلام مورد نیاز بیماران به‌خصوص بیماران مبتلا به کرونا است که خوشبختانه با مشارکت این خیّر، تامین و ذخیره‌سازی اکسیژن در این بیمارستان به‌راحتی انجام می‌شود.

دکتر ایزدی با اشاره به این‌که این خیّر نیک اندیش نخواست که نامش ذکر شود اظهار داشت: حوزۀ سلامت به ‌عنوان یکی از شاخصه‌های اصلی امر توسعه در کشور است و خیرین سلامت نقش تاثیرگذار و مهمی در تامین و ارتقاء سطح سلامت جامعه دارند.