بهره‌برداری از کلینیک تخصصی دندان‌پزشکی در تربت حیدریه

بهره‌برداری از کلینیک تخصصی دندان‌پزشکی باحضورمعاون استاندار،فرماندار، ریاست و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۶/۲۳ ۱۰:۵۴ | تعداد بازدید: 25

کلینیک تخصصی دندان‌پزشکی با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه، رئیس و معاون درمان و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی و جمعی از مسئولان ادارات تربت حیدریه در محل کلینیک تخصصی احمدیه این شهرستان به بهره‌برداری رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در آئین افتتاح این کلینیک گفت: کلینیک تخصصی دندان‌پزشکی شامل ۴ یونیت است و با زیربنای ۱۳۰ مترمربع و اعتباری بالغ بر ۵ میلیارد ریال کار خود را از امروز آغاز خواهد کرد.
دکتر حسین ابراهیمی‌پور افزود: دو نفر متخصص ارتودنسی در این کلینیک برای خدمت‌رسانی به مراجعین مستقر هستند و خدمات با تعرفه دولتی ارائه خواهد شد.
دکتر ابراهیمی‌پور با اشاره به نقش مهم کلینیک تخصصی احمدیه در ایجاد رضایت از خدمات درمانی در منطقه اظهار داشت: کلینیک تخصصی احمدیه در دو نوبت صبح و عصر با حضور ۵۴ متخصص در ۱۵ رشتهٔ مختلف بر اساس تعرفهٔ دولتی به مراجعین خدمات ارائه می‌کند و ارتقاء خدمات این مرکز موجب افزایش رضایتمندی مردم منطقه خواهد بود.