بیمارستان آموزشی،درمانی نهم دی به دستگاه اکسیژن ساز مجهز شد

به گزارش معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان آموزشی،درمانی نهم دی به دستگاه اکسیژن ساز مجهز شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۶/۲۳ ۱۰:۵۹ | تعداد بازدید: 12

دکتر علی ایزدی  معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، از تامین  یک دستگاه اکسیژن‌ساز در بیمارستان آموزشی، درمانی نهم دی خبر داد.

مهندس احسان شیدائی کارشناس مسئول تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بیان کرد: در راستای توسعه تجهیزات پزشکی  بیمارستان یک دستگاه اکسیژن ساز با اعتباری بالغ بر دومیلیارد و 500 میلیون تومان خریداری شد.

وی گفت: ‌این دستگاه اکسیژن ساز،  قابلیت ظرفیت تولید 600 لیتر در دقیقه اکسیژن را دارد که  غیر ازدستگاه خریداری شده ،  بیمارستان دارای یک مخزن اکسیژن مایع با ظرفیت  8 هزارکیلوگرم می باشد که این دو منبع اکسیژن بصورت مرکزی نیاز بیماران بستری را تامین می کنند.