پیام تبریک معاون درمان بمناسبت ۲۶ شهریور روز اورژانس۱۱۵

دکتر علی ایزدی در پیامی روز اورژانس۱۱5 را تبریک گفت

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۶/۲۷ ۰۸:۵۴ | تعداد بازدید: 42

دکتر علی ایزدی معاون درمان دانشگاه  علوم پزشکی تربت حیدریه در پیامی فرارسیدن ۲۶ شهریور ماه را به پرسنل زحمتکش و ساعی فوریت های پزشکی و اورژانس۱۱۵ دانشگاه تبریک گفت.‌

بسمه تعالی

✍۲۶ شهریور ماه روز فوریت های پزشکی و اورژانس۱۱۵، روز خدمت رسانی، عشق ورزی و احترام به انسان هاست. امروزه با افزایش شیوع روند بیماری منحوس کووید-19 در کشور و همچنین بروز حوادث طبیعی و غیرطبیعی نقش اورژانس۱۱۵ و مدیریت حوادث پیش بیمارستانی و به طبع آن خدمات شایسته و بدون شائبه شما در طول شبانه روز و در شرایط و محیط های مختلف بیش از هر زمان دیگری آشکار است که این تلاش ها مایه آرامش و دلگرمی هموطنان عزیزمان است.

زحمات، از خودگذشتگی ها و ایثارتان در حفظ و حراست از سلامتی انسان ها ستودنیست. اینجانب روز ملی فوریت های پزشکی را به تمامی خدمت گزاران این عرصه به ویژه همکاران گرانقدرمان در اورژانس پیش بیمارستانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه  که به صورت شبانه روزی در جبهه مقدم مبارزه با کرونا در تلاش هستند، تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند منان؛ توفیق، سلامتی و بهروزی را برایتان خواستارم.

دکتر علی ایزدی

26/06/1400