پیام تبریک معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بمناسبت هفته جهانی اتاق عمل

دکتر علی ایزدی هفته جهانی اتاق عمل را به تمامی کارشناسان اتاق عمل تبریک گفت

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۶/۳۱ ۱۳:۲۶ | تعداد بازدید: 36

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در پیامی هفته جهانی اتاق عمل را به تمامی کارشناسان این رشته تبریک گفت وی در این پیام افزود:این روز توسط انجمن تکنولوژیست های جراحی آمریکا در سال ۱۹۷۹ به ثبت رسید و اکنون به مدت یک هفته از ۸ تا ۱۴ نوامبر جشن آن برگزار می شود.یکی از اهداف این بزرگداشت آشنا کردن جامعه با گروهی به نام کارشناسان اتاق عمل است  این افراد از ارزش بسیار زیادی برخوردارند چرا که بخشی از کار تیم جراحی در اتاق عمل برعهده آنان است .درباره اهمیت این رشته حساس، همین بس که شاغلان اتاق عمل در چرخه سلامت باید شناخته شوند، به دلیل ظرافت های خاص حرفه ای تقویت کار گروهی در رشته اتاق عمل بسیار اهمیت دارد.فعالیت های این افراد تسهیل کننده و تسریع کننده کار جراحان است این مناسبت بهانه ای شد تا توانمندی آنان را به جامعه عرضه کنیم تا این قشر بهتر دیده و شناخته شوند.

چه بسیار آدم های خستگی ناپذیری که با تلاش و کوشش بی وقفه شان دراین محیط استریل زندگی را به دیگران هدیه می دهند

دکتر علی ایزدی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه