گرامیداشت روز جهانی رژیم درمان‌گر در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۲/۲۸ ۱۰:۲۳ | تعداد بازدید: 35

همزمان با روز رژیم درمانگر در مراسمی با حضور معاونین بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از کارشناسان تغذیه در مجموعۀ تحت پوشش این دانشگاه قدردانی به‌عمل آمد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در این مراسم با اشاره به اهمیت نقش رژیم درمان‌گرها در نظام سلامت عنوان داشت: پیروی از اصول تغذیۀ سالم و الگوهای غذایی متعادل و متنوع، تاثیر به‌سزایی در پیش‌گیری و درمان بیماری‌های مزمن دارد و ارتقاء آگاهی افراد جامعه در این خصوص توسط متخصصین رژیم درمانگر صورت می‌گیرد.

دکتر حسین عزیزی افزود: کارشناسان تغذیه با ارائۀ مشاوره‌های لازم و ترویج الگوهای غذایی سالم، افراد را در مسیر داشتن سبک زندگی سالم هدایت می‌کنند.

گفتنی‌است در پایان این مراسم با اهدای لوح و هدایا از کارشناسان تغذیه قدردانی به‌عمل آمد.

برچسب های خبر